Julegavetips til henne

utsnitt av smykke på en dame
to diamant øredobber
Flat lay av velværeprodukter, av parfyme, duftlys og øvrige produkter

Leter du etter julegavetips til kjæresten? Da har du kommet til riktig sted. Her får du noen tips som gjøre det lettere å navigere i mulighetenes jungel.

Den sikre gaven

Du har vel hørt før at diamanter er enhver jentes beste venn, og selv om det er overdrevent finnes det likevel en sannhet i det. Det vil si – det behøver ikke å være diamanter, men smykker har en tendens til å gjøre oss kvinner litt mo i knærne.

Ser hun en firkantet, liten, hard boks under juletreet gjør nok hjertet umiddelbart et ekstra hopp. Alternativene er mange. Du kan gi henne et smykke, en klokke, et armbånd, ørepynt eller en ring.

Hvis du ikke har helt oversikt kan det være lurt å ta en titt i smykkeskrinet hennes. Bruker hun mest sølv eller gull – og foretrekker hun enkelt eller ekstravagant tilbehør?

Har du kartlagt disse to punktene er du godt på vei og klar for julegavehandelen.

Tips! Dersom du gir henne en myk gave: Putt det i en eske slik at det blir lettere for deg å pakke inn. I tillegg blir det vanskeligere for henne å gjette hva det er, dersom hun smugtitter under treet.

Fra den oppmerksomme

Imponer med å gi henne noe hun ønsker seg eller har behov for. Selv om hun ikke har skrevet ned en ønskeliste, er sannsynligheten stor for at hun har en mental ønskeliste.

Tenk deg nøye om. Har hun nevnt noe hun trenger eller kunne tenke seg i det siste? En av de beste gavene man kan få, er noe man virkelig har ønsket seg som man ikke forventer.

Kanskje hun ønsker deg noe til hjemmet; en kaffemaskin, nytt servise eller et kjøkkenredskap? Er du helt tom for ideer kan du også forhøre deg med venninnene hennes for å få tips.

Hverdagsluksus

Hudpleie- og velværeprodukter kan være skikkelig luksus. Setter man av tid til det, er duftlys, håndkrem, hudkrem, hårprodukter og parfyme produkter gir oss en liten pause i hverdagen.

Det skal nevnes at ikke alle produktene oppleves som luksus. En hudkrem fra dagligvarebutikken er ikke det samme som en roseduftende krem fra Lancôme. Ta en sniktur innom baderomshyllen hennes og ta bilde av eller skriv ned navnet på produktene. Sjekk hvilke produkter som begynner å gå tomme og erstatt disse med nye produkter.

Du kan også gjøre gaven enda mer romantisk med å legge ved en liten bunke hjemmelagede massasjekuponger. Du kan tilpasse kupongene med forskjellige typer massasje og forskjellig lengde.

Eller hva med å sette sammen en liten spa-pakke? Du kan for eksempel legge ansiktsmaske, hårkur og neglelakk i en fin eske, og invitere til en spa-kveld for to.

Gaven med valg

Dette gavetipset er til deg som egentlig vil gi henne en veske eller et lekkert antrekk, men synes det med størrelser og shopping er veldig vanskelig. Gir du henne dittgavekort.no så kan hun ta seg en tur på senteret og handle akkurat det hun vil ha.

Vil du gjøre gaven romantisk kan du gjøre deg flid med innpakningen. Gjem gaven i en luregave eller pakk kortet inn i en stor tom eske. Kom innom senteret for å kjøpe gavekort eller bestill dittgavekort.no.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.

Du finner årets julegaver på senteret. Velkommen til oss!