Tid for egenpleie

kvinne som sitter på seng med rituals-produkt
rituals of karma selvbruning

Sesongen for å gå barfot i strandkanten og i gresset er her, og hos Rituals finner du alt du trenger for å ta vare på huden din i sommer.

Sommerlig glød uten sol

En av de største fordelene med selvbruningsprodukter, er at du kan få den nydelige sommergløden uten å utsette deg selv for solskader. Hos Rituals finner du pleiende selvbruningsprodukter som samtidig gir deg jevn farge og en naturlig glød.

Kroppskremen med selvbruning fra The Ritual of Karma absorberes raskt i huden, er ikke klissete, og påføres enkelt for en nydelig og jevn brunfarge. Formelen er beriket med E-vitamin som tilfører fuktighet og bidrar til å opprettholde fuktighetsbalansen i huden. Aloe vera og ginkgo biloba fungerer som kraftige antioksidanter for å øke ditt velvære ytterligere.

kvinne som har på rituals-produkt på leggene
rituals karma ice

Kjøl deg ned

En god after sun virker både kjølende og oppfriskende. Aloe vera er kjent for sine fuktighetsgivende, beroligende og pleiende egenskaper, og det finner du i The Ritual of Karma After Sun Cooling Shower Gel. Dette er en mykgjørende dusjgelé som forvandles til et rikt skum. Den er også beriket med hvit te som er rik på antioksidanter – akkurat det huden din trenger etter en dag i solen.

For en øyeblikkelig forfriskende og avkjølende følelse, gå inn i en lunken dusj og massér aftersun-geléen på huden. Jo lenger du venter før du skyller av, jo mer avkjølende føles det. Den milde formuleringen er fuktighetsgivende, nærende, beroligende og egnet for tørr hud etter langvarig soleksponering.

produkter fra rituals på et fat på gulvet
kvinne som åpner en krukke med rituals på badet

Gi hendene fuktighet og næring

Plei hendene med denne håndbalmen fra Amsterdam-kolleksjonen. Den fyldige og livlige parfymen tar deg tilbake til en tid da nederlenderne først brakte hjem eksotiske skatter, og det vakre designet gjenspeiler den asiatiske påvirkningen på nederlandsk livsstil, kunst og dekorasjoner i løpet av gullalderen.

Massér forsiktig hender og neglebånd med balmen hver dag for å tilføre fuktighet og næring. Balmen absorberes raskt og etterlater hendene med en silkemyk følelse.

Ikke glem føttene

Ta vare på føttene dine, så vil de ta vare på deg! Med en beroligende balm kan du høste alle fordelene for kroppen med å ta ordentlig vare på føttene.

The Ritual of Karma fotbalm er utviklet for å friske opp og kjøle ned slitne føtter, og vil etterlate dem myke og smidige. Balmen inneholder kinesisk mynte som både gjenoppretter føttene dine og tillater kroppen å høste alle fordelene med å ta vare på deg selv.

Skjem bort slitne og tørre føtter med The Ritual of Jing fotbalm for beroligende næring. Den beroligende duften av Sacred Wood og lavendel hjelper med å klarne sinnet og fremme søvnkvaliteten, mens føttene føles silkemyke og smidige.

Tips!

Å massere føttene før leggetid vil forbedre søvnen din naturlig ved hjelp av soneterapi og trykkpunkter i føttene.

rituals-produkter på baderommet
Nå som sommervarmen endelig er her, kan huden vår trenge litt ekstra pleie. Ta vare på din solbrune hud med produkter fra Rituals.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 21:00