Morsdagsgaver i siste liten

Nærbilde av blomsterbukett med tullipaner
Blomster er alltid en god idé!
Ulike velværeprodukter sett ovenfra
Luksusprodukter til hjemmet
Tre smykker med bokstavanheng med små stendetaljer
Det lille ekstra

Selv om vi har feiret morsdag siden 1918, kommer dagen brått på for mange. Vi har samlet de beste tipsene til morsdagsgaver for deg som er ute i siste liten.

Velvære og avslapping

Dette er dagen til å skjemme mødrene bort! Hud-, sminke- og velværeprodukter er noe mange damer har et relativt høyt forbruk av. Kjøp favorittproduktene hennes og gi henne tid til å nyte denne avslappende søndagen.

Usikker på hva hun liker? Ta en titt på badet og se hvilke produkter hun begynner å gå tom for. Ta bilde av produktet og dra til senteret hvor du kjøper nøyaktig den samme.

Kjøp gjerne med et magasin du vet at hun liker, så kan hun lese mens hun kobler av.

Blomster

Har du noen gang hørt historien om hen som angret på at de kjøpte blomster til noen? Ikke vi heller. Blomster er alltid en god idé. Dersom gaven skal gis fra barn, kan en matchende tegning være midt i blinken.

Luksusprodukter til hjemmet

Gi henne noe som hun ikke unner seg i hverdagen. Da blir det nemlig ekstra gøy å få det. Gi nykvernet kaffe, en herlig olje til matlaging eller et duftlys til å sette stemningen. Kjøp et pent og behagelig sengesett, og gi gaven ferdig oppredd.

Gavekort

Gi henne muligheten til å kjøpe noe til seg selv uten å måtte betale for det med egne penger. Det kan vi love deg at hun vil ha! Visste du forresten at du kan velge design på kortet selv, og at det finnes alternativ som er tilpasset morsdag?

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

Liten gave med stor betydning

Gi et smykke eller armbånd med en betydning. Nå er det svært i tiden med anheng med bokstaver på. Hvis du gir gave til din mor kan du gi din forbokstav og eventuelt dine søskens forbokstaver også. Dersom du gir gaven til dine barns mor, kan du gi deres forbokstaver.

Et annet lekkert, men samtidig betydningsfullt symbol er evighetssymbolet. Det liggende åttetallet er en fin måte å minne henne på at du alltid er der for henne.

Det lille ekstra

Damer får sjeldent nok tilbehør. Vis at du følger med på det siste innen damemote og kjøp et par store fargerike øredobber som kommer for fullt til våren. Eventuelt kan du gi henne et herlig skjerf som hun kan pakke seg inn i. Velg gjerne en sterk farge som du vet at hun kler.

Klippekort på middag og husarbeid

Denne gaven er genial dersom du virkelig er ute i siste liten: Gi et hjemmelaget gavekort på for eksempel fem valgfrie middager og fem ganger med husarbeid. Start med en «gratis» smakebit på morsdagen med å ta ansvar for både husarbeid og middag.

Last ned Min Shopping

Last ned appen og hold deg oppdatert på tilbud, nyheter og aktiviteter på kjøpesenteret, og motta unike kuponger – rett i lomma!

Last ned fra App Store Tilgjengelig på Google Play